En hel vecka har rullat förbi sen sist, jag tycker fortfarande att politikerna ska göra 48-timmars dagar men med 6 timmar arbetstid så att man hinner med allting man vill göra på fritiden!

Valborg hade vi Kristin och Pelle här, vi spårade, grillade och hade det allmänt gott! 1 maj var min och Pers årsdag, men röda dagar är även mina jobbardagar – den här gången var det dags för obligatorisk inventering. Som tur är så kan Per vara med så vi får se varandra lite mer än bara ett par timmar på morgonen. Innan inventeringen gjorde Per sitt genrep inför Göteborgsvarvet med 14-15 km löpning. Nu är det bara hålla tummarna för att det är schysst väder på lördag när varvet går av stapeln!

Jag har äntligen avslutat min antibiotikakur och tänker börja att sätta igång och träna idag! Så fantastiskt skönt det ska bli, jag har längtat i två veckor nu!

Lördags var vi ute ett kompisgäng på 10 pers och red Islandshäst i Kyrkekvarn, rekommenderas varmt! Grabbarna som inte hade ridit så mycket innan var heeelt lyriska, tjöt av skratt längre bak i ledet och propsade för att vi skulle få galoppera mera! 🙂

Grabbarna får spårning och lydnadsträning här hemma, tänkte sätta upp lite veckomål – åtminstone för den lilla här hemma. Han är riktigt trevlig att träna med, men man är mycket tacksam över att ha en vuxen och klok hund här hemma också! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation