I lördags var Per iväg och sprang Göteborgsvarvet, jag blev otroligt peppad att springa det nästa år! Men jag har en hel del att jobba på framförallt vad gäller det mentala. Själv var jag på ett jättefint bröllop! Bara att Gratulera till Herr och Fru Wärnbring, hoppas ni hade en mysig helg. 🙂

Själv roddade jag mig runt årets upplaga av Vårruset igår, med en godkänd tid. Nästa mål för mig är nu Tjejvättern.

Ikväll har det tvättats hus, rensats ogräs och bakats bröd (bagels). Åh vad jag älskar att ha jord under naglarna!! Äntligen börjar säsongen då man kan vara ute i trädgården hela kvällarna och bara pyssla. Snart dags att så tror jag minst sagt!

 

PS. Pappa och alla andra, nu kan du få mejl varje gång jag uppdaterar bloggen. Fyll i ”follow” D.S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation