Idag har det varit lite halv knepigt väder, ena sekunden har det regnat och andra har det varit strålande sol. Men i helgen har vi tajmat in vädret bra med målning av södersidan, andra strykningen av Faluröd togs igår och idag var det de vita detaljerna som fick sig en omgång. Men vi bestämde oss idag att vi behövde komplettera lite på K-rauta, sagt och gjort vi åkte in till stan. -Ska vi inte svänga förbi djuraffären och se om de har några MIM-burar hemma, om inte så beställa en?!

Vi har tidigare haft en lånad bur till Värsting så vi tog förnuftet till fånga och gled in till djuraffären och straxt kom det en karl och ville hjälpa oss. Det visade sig att MIM precis kommit med en ny modell av deras burar, men att det igår kommit in en begagnad bur som inte var av den nya sorten och knappt använd. Tidigare ägaren hade bara ägt den i några månader. En ny bur skulle gå på 4600 spänn och den begagnade i nyskick kunde vi få för 2700 om vi ville, sagt och gjort. Vi klippte till på en gång, ren flax då buren bara stått i affären drygt 10 timmar. Så nu kan vi lämna tillbaka den andra buren och båda hundarna åker egna burar. 🙂 Tanken är att det ska in en bild här men Telia har strulat tidigare i veckan i samhället, det går segare än sirap – hoppas att jag kan visa er imorgon! 🙂

Nu ikväll har vi kört ljudövningar med båda killarna, båda taggade till tusen… Löste uppgifterna fin fint!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation