Idag på förmiddagen åkte vi iväg och cyklade en runda, vi båda kände oss ovanligt starka och pigga. 42,13 km slutade vi på med en medelhastighet straxt över 23 km/h. Väl hemma var det bara att duscha och svira om för handbollsfinal och hundträning i Habo.

Hundträningen fokuserade vi på Värsting och ett blivande fotgående och inkallning. Han fattar snabbt och är rolig att träna med men blir störd av minsta lilla – men det hör väl till i den här åldern! 🙂 Tre korta pass blev det med detta koncept och han visar att han har lite hjärna iallafall den lille. Som någon har sagt om Värsting: ”Man brukar prata om att det är poletter som ska trilla ner, men för hans del är det en hel j*vla riksbank!!”. 😀

Spexan gick riktigt, riktigt fint idag med så det blev en mycket lyckad hundträning!

Jag har bestämt mig för att inte tävla Romeo högre än tvåan, utan lägga den lydnadsenergin på Värsting istället. Vi kommer köra vårt tredje förstapris sen får han bara fokusera på skogsarbete och gröntjänst. Kanske startar vi spårtävling och patrulltävling – vi får se vad vi känner för.

Romeo fick idag köra lite agility iallafall och jäklar vad det tände till i öronen på farbrorn. Kul att få göra lite annat, lite nytt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation