Fotgåendeträning idag igen med Värsting. Idag kändes det verkligen som om han kom ihåg vad vi gjorde igår och gick jättefint i hans mått mätt! Kul att se att hjärnkontoret fungerar och arbetar! Lydnadspeppen har ökat betydligt sen gårdagens träningspass, imorgon taggar vi för ett nytt med Kristin och Pelle!

Träning för vår del idag blev simning, jag försökte simma frisim hela vägen och nu känns det gott i bål och axelparti! 🙂 På lördag ska vi simma Göteborgssimmet som är 1km – planen är att köra så mycket frisim jag orkar och naturligtvis krossa tiden från Tjejvansbrosimmet.

Hittade en bild på Romeo i bas från Marma, Tjänstehundskolan sommaren 2010. 🙂

One Thought on “Fantastiskt!

  1. Vilket sött litet tält han har Romeo. Men har han inget soldäck??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation