Idag cyklade vi in till Jönköping för att hämta min bil, passet var planerat redan sedan i fredags då jag hämtade Per på jobbet. 37,8 km cykel blev det idag alltså. Benen var helt slut men när vi hade passerat Bankeryd delade vi på en Lion och då orkade jag upp över den ”lilla” knölen för att komma in i stan. Hade träningsvärk från nacken ner till tårna när jag satte mig på cykeln – kommer nog kännas imorgon också! Gott 🙂

Funderar på vad morgondagen ska erbjuda – sugen på att sticka till gymmet i byn, hoppa lite på harresbanan, träna hund och plocka ännu mer blåbär att stoppa i frysen. Super-Nina har svarat på frågor jag har angående gym och träning. Jag är sporrad till tusen. Nu ska de jäklar i mig tränas i vinter även om vädret är mindre roligt! 🙂

Grabbarna fick gasa av sig i svärföräldrarnas stuga, sen har vi roat oss med att plocka blåbär – vem som fick flest bär är en annan fråga. Tvåbent eller fyrbent kompis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation