Träningsvärken fanns där imorse, men har blivit undan för undan mycket bättre under dagen. Ikväll lutar det åt ett gympass med Per! Någonting skall vi ju göra iallafall, sen vad vi bestämmer oss för i slutändan är en annan femma 🙂

Här hemma har jag varit riktigt arbetsam idag, städat, diskat, tvättat, handlat och nu bakar jag nya bullar. Kanelbullar med blåbär i, blir helt sjukt goda – de går både hem hos svärföräldrarna och hos träningskompisarna! Dessutom fick vi hem vår nya köksmaskin idag, Hercules från OBH Nordica genom Buzzador – så då var jag ju bara tvungen att testa och baka! Denna maskin har vi fått köpa till under halva priset genom Buzzador i gentjänst att man provar, utvärderar och pratar med sina vänner om detta. Hade redan lite planer på att köpa en köksmaskin och när detta erbjudande kom var det ju perfekt, dessutom fick vi med tillbehör så vi kan mala egen färs – perfekt!

En annan sak jag testar just nu genom Buzzador är ett helt fantastiskt hårvårdsserie, Pantene Pro-V heter den serien. Är det någon som vill testa deras schampoo så har jag ett antal flaskor här hemma att dela ut. Hojta till nästa gång vi ses! Sådana saker får man vara med på gratis titt som tätt – samma sak som tidigare – testa, utvärdera och sprid till dina vänner! Hur enkelt som helst! 🙂

Bild från OBH Nordcia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation