Nu har jag varit ute och kört varsitt pass med grabbarna, lydnad blev det idag i värmen. Värsting fick börja med en kort bit bakåtmarsch för att så småningom vända om och se ifall framåt gick lika bra, vi gjorde helt klart förbättringar iallafall men han känns lite förvirrad och inte har lika mycket självförtroende som i sitt hopp-studs-gående, men det kommer! Mer träning ger förståelse, förståelse ger självförtroende och troende på det man sysslar med. Lite apportering samt läggande blev det också, lite ofokuserat även där.

Romeo körde Rock’N Roll idag. Jääädrar vad grabben gick bra. Läggande, fotgående (WOW!), kryp, skall, apporteringen – något som var GUDOMLIG idag! Fy fasen vilka bra boys jag har 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation