Har inte blivit mycket dator tid de två senaste veckorna. Först var vi iväg på en veckas övning, då var Värsting uppe i Linköping och rockade runt med farbror Goliat. Efter det så kom vi hem trötta och slitna, upp och hämta Värsting igen sen åkte Per på en förkylning som smittade mig lite men jag kände mig bättre (även om jag fortfarande hade tungt att andas) och på söndagen samma vecka sprang jag Lidingö Tjejmil, ingen strålande tid någonstans men jag tog det lugnt och kom i mål – slutförde därmed Tjejklassikern!

På måndagen fick jag en fet högersmäll, japp förkyld och deckad till fullo! Sen har det varit långdraget och segt i veckan som har gått. När man är ute och går har man hela Astma och Allergiförbundet innanför västen. Jippi. Idag känns det bättre även om jag är trött, vill så gärna cykla lite imorgon och träna gym på måndag – för träningen har blivit lidande både för oss och för hundarna!!! Lillskiten typ explodeeeeerar snart om han inte får göra fler saker än vad som hittils har erbjudits (lugna, korta pass inomhus). Så imorgon planerar vi spår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation