I söndags var jag less på att hosta och kraxa som en skata, där för blev det en liten lätt runda på 3 km den dagen – sen dess har hostan minskat dramatiskt! Idag var jag ute igen, denna gång blev det 6,3 km runt sjön och nu är hostan i princip finito! 🙂

Förra veckan träffade vi Kristin och Pelle på Habo BK för träning med hundarna. Första två passen hade Värsting en smärre världskrig mellan öronen med massvis med störning som han inte klarar av att hantera i dagsläget. Men sista passet, när han fattade vad vi ville så gick han som en klocka. Han blir nog en hund som antingen är det en 10:a eller en klockren 0:a. 🙂 Romeo är den alltid givna gentlemannen vid platsliggningar och fick ligga två sådana sen fick han även köra lite rutan och fritt följ. Han är har sådan annorlunda päls i jämförelse med Spexa och Värsting så han ser ut som en brun liten fluffboll när han kommer ut på planen, sötgubbe! 😀

Idag kom mitt diplom på posten angående Tjejklassikern 2012 – den är med andra ord officiell och registrerad. Nu kan vi blicka fram emot klassikerhalvan! Jag är redan anmäld till skidor, cykling och simning under nästa år! Bra skit!

Belönade mig själv med en ny träningsjacka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation