Äntligen har hemsidan hoppat igång, men inte själv utan med hjälp av Kristin! Tuuuusen tack!!! Det har kliat i fingrarna ett bra tag nu att få igång hemsidan och få börja blogga – och nu äääntligen! Men ett tag framöver får ni räkna med att det kommer ske lite ombyggnationer i vad gäller utseende – jag är nybörjare på WordPress. Men text det kommer det att bli!

Mycket händer! Här väntar vi på att det ska bli torsdag, då ska vi hämta hem en valp vid namn Grejaskogens Värsting. Mer om honom blir det sen när han har landat. Annars tränar vi, både hundträning och konditionsträning. Sprang en riktigt tung runda igår som sög riktigt rejält i benen. Gott! Imorgon blir det löpning igen, mumma! Väntar på att det ska komma mer snö så att man kan få åka skidor – det är ju snart dags för Tjejvasan 2012!

Idag har vi haft en mycket skön dag, har varit och kollat på årets upplaga av Stråkenloppet (skidlopp). Duktiga fukntionärer som hade skrapat ihop snö från stora delar av golfbanan de åkte på, imponerande! Detta loppet måste det bli nästa år, definitivt!! Och ska jag åka så ska Per definitivt åka, det är ju han som lurat mig att det är kul att åka skidor! 🙂

One Thought on “Hemsidan är igång

  1. Härligt att du är igång. Ska bli kul att följa er även här och extra mycket nu med en nykomling 🙂

    Du får säga till sen om du behöver hjälp med kodningen av temat 🙂
    Wp är inte alltid så enkelt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation