Igår jobbade jag  kväll så innan det var dags att fara hann jag med ganska så mycket här hemma. Bland annat att träna de små odjuren. Värsting fick frittfölj, läggande under gång och stadga i ligg till platsliggning. Han är häftig att arbeta med, tänk när han har samma fokus som här hemma på alla andra platser också, jag längtar tills det att lilleman växer mer och mer i skallen!

Romeo fick sig fritt följ, en för taggad gubbe hamnade för långt fram och förstod inte aaaalls vad jag menade när jag sa kryp. DK så fungerade det, om än dock med en hel del förbättringar!

Idag har jag och Romeo varit ute och sprungit på morgonen, det kändes fint. Det blev den ”vanliga rundan” som innehåller en skön natur så att man stänger av skallen för en stund. Skönt!

I helgen får vi finbesök igen, denna gång av Sigrid och Spica från storstan. På söndag åker hon och jag ner till Falkenberg där Spica ska få gå sitt MT och jag och Värsting ska bara glida runt, passa på att träffa uppfödarna som bor i Boden och andra Grejaskogare – och naturligtvis titta på en massa roliga hundar! Längtar tills MH (och MT) för Värsting, det kan nog bli riktigt lattjolajbans!

Det som är mindre lattjo är att min dator inte beter sig som den ska, den laddar inte. Jag vet inte om det beror på laddaren eller datorn så nu försöker jag få tag i någon som har en Mac-laddare och vill låna ut den bara så jag får stoppa i den i min dator och se ifall det laddar eller inte. Arbetar på den fronten! För några veckor sedan pajjade min mobil, ja, det går bra nu vad gäller teknikprylar!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation