Idag hade vi turen att komma med på Team Öster Cykels Vinterspinning både jag och Per. Första gången på många år jag satte mig på en spinningcykel och innan dess är meritlistan i princip obefintlig på den träningsmetoden för min del! Det svåra med spinning tycker jag är att veta hur mycket jag kommer att orka?! Men tids nog lär man känna sig själv där med tänker jag.

Men det var roligt, riktigt roligt! Nästa gång ska jag köra ännu hårdare!! Man känner fort vart man har svagheter, jag tänker rent muskulärt – tekniken ska vi inte tala om. 🙂

Kom på mig själv, har i princip inte suttit på en cykel sen i augusti – det har bara blivit löpning och stryketräning, så idag fick jag inviga de nya dojjorna och få lite blodad tand för cykling ingen. Har varit på vippen att vara med på Wåffelcrossen både en och två gånger men suget till att fota har varit lite större och det har passat in bättre i tidsschemat (har alltid haft häcken full efter avslutat lopp och då vill man inte komma lerig och illaluktande till nästa projekt då tiden till att duscha inte har funnits) :).

I bilen hem bubblade tankar och ideér – inte bara på min egna träning utan även hundarnas träning, målfokus med mera. Så jag hoppas att jag kan komma med fler gånger nu när jag är ledig på onsdagskvällarna, man får ju passa på när man kan!

En annan säsong som jag snart hoppas kommer igång! 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation