Igår gav vi oss ur och cyklade en sväng på crossarna, jag hade ett behov av att träna på att cykla i skogen, på stigar. Jag har i princip aldrig gjort detta innan. Hala rötter och annat mumsigt som man var tvungen att hålla ögonen på, gick försiktigt till en början men på slutet hade det släppt riktigt bra! Härligt! Längtar redan till nästa pass! Men då kanske med ett par skoöverdrag då mina tår började protestera efter 40 minuter ute i kylan.

Idag var det gymmet som gällde, en timme var vi på plats och lyfte skrot. Härligt att känna förändring från gång till gång, framförallt i mina axlar där jag är som svagast. Men vad är snyggare än ett par vältränade axlar!? Bara att fortsätta nöta med andra ord! 🙂

Foto från Wåffelcrossen del 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation