Idag åkte vi till gamla Kabe Sommarland för att åka på våra cyklar! La Lepre Stanca hade dragit ihop en träning för de som ville komma, det högg i ju på när vi ändå var lediga en söndag!

Men, jag är feg. Idag hade jag fokus på att ta mig runt på banan, jag valde att inte ha mina cykelskor på mig – tycker inte om att sitta fast när risken för att välta är rätt hög. Men det gick bra! Jag och Anna trampade oss runt varv efter varv och det släppte mycket rent mentalt för mig! Tänkte under tiden jag cyklade att jag har nog för mycket hjärnceller kvar för den här sporten att köra som en dåre och att vara redo att vurpa är ju egentligen knäppt. 🙂

Nedförsbacken nerför Devil’s Crest tycker jag inte är rolig alls, testade första varvet men det kändes verkligen som det skulle gå på röven då. Så jag hoppade den flera varv efter det men efter tips och trix från Anna och Per så tog jag mig an den igen och det gick myyycket bättre!

Vi fick även tips från Victor som verkligen brinner för den här sporten, en eldsjäl som verkligen bryr sig om oss nybörjare! Hänger med till backar där han peppar, stöttar och ger tips. Fler som grabbarna i Team Öster Cykel till sporterna, tack!

När jag klev av cykeln kände jag dock direkt ett litet tryck över bröstet och nu ikväll har jag blivit stel i nacken. Vad f-n kan det vara? Har jag spänt mig som en tok under cyklingen? Hoppas det släpper till imorgon!

Nästa gång blir det cykelskorna på, jag ska lämna den kloka delen av hjärnan hemma och bygga på pannbenet! Har ju en hel del titan i skallen sen innan, det kan väl dela med sig till pannbenet? 🙂

Igår var vi och byggde på klubbens MH-bana, det kommer bli en riktigt fin bana när det blir klart. Igår gjorde jag och Per skramlet. Hoppas att jag kommer kunna gå MH med Värsting där i vår för när vi gick runt banan första gången så kändes det verkligen som att ”wow, här vill jag testa min hund” – DET kallar jag ett bra betyg! Förhoppningarna är att bygga ut den till en MT-bana så småningom men den ska bli lite varm i kläderna för MH först. Kul!!

2 Thoughts on “Mer titan till pannbenet, tack!

  1. Victors slutkommentar sa allt: ”det är bara idioter som blir bra i den här sporten”. Själv tänkte jag alldeles för mycket teknik sista varvet så då gick det åt skogen också!

    • Haha! Så sant, antagligen har de trillat tillräckligt många gånger så hjärncellerna har slutat tänka och bara kör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation