Sådär, då är jag anmäld till ”simskola” igen, denna gång i världsmetropolens egen bassäng! ”Crawl för vuxna” heter det som jag tänkte hänga med på, vi får se vilken nivå det lägger sig på och vad det erbjuder – jag kommer ju oavsett få träna iallafall!! Jag har ju en gång i tiden tävlingssimmat så vi får se hur mycket som finns kvar av det – allt är ju inte borta då jag plaskade en del i min våtdräkt i diverse vattendrag i somras, dock var mitt starkaste simsätt bröstsimmet när jag var ung.

Målet med det hela är att träna, förbättra min avdankade teknik och ha en hyffsat bra tid på Vansbro Halvsim i sommar!

Idag känner jag mig riktigt bra i bröstet iallafall, skönt! Tänkte hänga på och cykla på onsdag om det blir någon cykel ledig, bara hålla tummarna!! 🙂

Stämplar in mig efter genomfört Vansbro Tjejsim i somras.

2 Thoughts on “Anmäld till simning igen!

  1. Kul att du verkligen hittat sporter som du gillar! 😉

  2. Jag vill också lära mig crawl! Det får bli nästa termin….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation