Igår var det dags igen för Vinterspinning 2.0! Både jag och Per fick varsina cyklar den här gången med! Kände ingenting av det jag fick med mig hem i söndags men käkade på tok för tätt in på spinningpasset så det blev en kännbar historia! Men jag är nöjd med mig själv, tyckte jag hängde i riktigt bra. Per däremot lyckades få rejäl kramp under passet, bara att få loss och komma igen!

Tredje gången jag är med på Vinterspinningen och det var det fjärde spinningpasset någonsin i livet! Min meritlista vad gäller spinning är nog den kortaste i spinningsalen, men jag har inte alls förstått varför man skall sitta och veva runt på en stillastående cykel – fram tills nu! 🙂

I övrigt har vi fått snö till Mullsjö, äntligen!!! Över en decimeter har drösat ner senaste dygnet coh kollar man väderleksrapporten ser det verkligen lovande ut!! Hoppas på mer skidor på ”hemmaplan” än vad det blev förra året.

Längtar till sjön lägger sig så man kan köra lydnadspass på isen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation