Igår var det dags för att sitta i ett varmt rum, fullt med svettiga människor, plåga sig själv och känna sig fruktansvärt nöjd med sig själv efter passet – det var dags för spinning i Team Öster Cykels regi!

Dagen till ära skulle man leta efter vart det plingade till för ett mejl någonstans under musiken till passet och räcka upp handen först! Efter att ha gått i musikklass i 6 år och haft det som lektioner att bara sitta och analysera musik så tänkte jag att det här ska jag lyckas med, och det gjorde jag! Fick med mig ett par nya handskar hem från Hestra, kommer bli perfekta aplinhandskar och jag har redan provat att ploga i dem – funkar suveränt!! Tackar och bugar!

Idag har vi (eh, ja mest Per, jag är hans första assistent…) fixat skidorna inför premiäråket som jag hoppas blir imorgon! Någon svart, hårig liten sak tyckte det var dödstråkigt och körde istället hela havet stormar i garaget, hipps vips satt han uppe på hundlådan och spanade ut över vyerna!

Helgen bjuder på en himla massa skoj! Patrullhundsträning, julbord, tävlingsledarutbildning och eventuellt fika med Jönköping cykel tjejer!  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation